Nyttig informasjon

Billetter:
Kan kjøpes på hjertnes.no, Hjertnes eller ved inngang.
Billetter til konserter utenfor Sandefjord kjøpes der hvor det blir annonsert. (Direktelink på boksene til høyre).

Konserter på Hjertnes:
Konserter på Hjertnes kulturhus selges nummererte ut fra vanlig stoloppsett i hovedsalen. Billetter kjøpes på Hjertnes eller hjertnes.no.

Bordreservasjoner til våre cafékonserter:
På mange av våre konserter er det mulig å reservere bord. Dette gjøres ved å sende en mail til post@konsertkameratene.no, med informasjon om hvor mange personer du ønsker plassert ved bordet og om billetter er kjøpt allerede eller ikke. Billetter må fortsatt kjøpes i for- eller etterkant på ovennevnte steder. Grunnen til at bordreservasjon håndteres slik er at vi tilpasser saloppsettet fra konsert til konsert for størst mulig fleksibilitet og trivsel. Hvis dere ønsker å plasseres sammen med noen andre kjente, så er det bare å gi beskjed om det. Det blir satt opp plakater ved inngangen med bordplassering når du kommer.

Dørene åpnes:
Våre cafékonserter åpner billettsalg og bar én time før konsertstart. Det lønner seg å være tidlig ute hvis du ikke har reservert bord på forhånd. På kulturhuskonserter åpnes dørene vanligvis 15 minutter før. Åpningstider for dører annonseres på hvert enkelt arrangement forøvrig.

Betalingsform:
Vi har betalingsterminal som kan ta imot de fleste kreditt- og bankkort.

Publikumsverter:
Ved alle våre konserter er det publikumsverter og -vertinner som hjelper deg å finne plassen din eller hvis du har spørsmål.

Ledsagerbevis og rullestoler:
Ledsagerbevis er gyldige på våre konserter. Vi setter pris på å få beskjed på forhånd om du kommer med rullestol, så kan vi ta deg i mot på best mulig vis og å hjelpe deg til heis, gi deg en god plassering og finne plassen din. Send en mail til post@konsertkameratene.no.

Få tidlig beskjed om konserter og artister:
Hvis du ønsker å være blant de første som får beskjed om våre konserter og artister, vil det være smart å like oss på Facebook eller å ha meldt inn din mailadresse til oss. Dette kan du gjøre ved å sende en mail til post@konsertkameratene.no eller å registrere deg på vår nettside (nederst til høyre)

Frivillig?:
Hvis du har lyst til å jobbe som frivillig på konsertene våre så send oss en mail og fortell litt om deg selv.

Lokale talenter som oppvarmere:
Så langt det er mulig å gjennomføre ønsker vi at våre konserter innledes med presentasjon av et lokalt musikktalent som oppvarmer for hovedartistene. Har du lyst til å være med på dette så ta kontakt med oss og send oss litt av det du har gjort. Talentene spiller 2-3 nummer ved konsertstart.

Hvem er Konsertkameratene:
Konsertkameratenes initiativ er tatt for å gi gode kulturelle musikkopplevelser.
Dagens styre består av Liz Naglestad, Heidi Schau, Therese Folvik og Bjørn Folvik.