Nyttig informasjon

Billetter:
Kan kjøpes på www.billettluka.no, Hjertnes, turistkontoret i Sandefjord eller ved inngang.
Billetter til konserter utenfor Sandefjord kjøpes der hvor det blir annonsert. (Direktelink på boksene til høyre).

Konserter på Hjertnes:
Konserter på Hjertnes kulturhus selges nummererte ut fra vanlig stoloppsett i hovedsalen. Billetter kjøpes på Hjertnes, turistkontoret i Sandefjord eller Billettluka.no.

Bordreservasjoner til våre cafékonserter:
På mange av våre konserter er det mulig å reservere bord. Dette gjøres ved å sende en mail til post@konsertkameratene.no, med informasjon om hvor mange personer du ønsker plassert ved bordet og om billetter er kjøpt allerede eller ikke. Billetter må fortsatt kjøpes i for- eller etterkant på ovennevnte steder. Grunnen til at bordreservasjon håndteres slik er at vi tilpasser saloppsettet fra konsert til konsert for størst mulig fleksibilitet og trivsel. Hvis dere ønsker å plasseres sammen med noen andre kjente, så er det bare å gi beskjed om det. Det blir satt opp plakater ved inngangen med bordplassering når du kommer.

Dørene åpnes:
Våre cafékonserter åpner billettsalg og bar én time før konsertstart. Det lønner seg å være tidlig ute hvis du ikke har reservert bord på forhånd. På kulturhuskonserter åpnes dørene vanligvis 15 minutter før. Åpningstider for dører annonseres på hvert enkelt arrangement forøvrig.

Betalingsform:
Vi har betalingsterminal som kan ta imot de fleste kreditt- og bankkort.

Publikumsverter:
Ved alle våre konserter er det publikumsverter og -vertinner som hjelper deg å finne plassen din eller hvis du har spørsmål.

Ledsagerbevis og rullestoler:
Ledsagerbevis er gyldige på våre konserter. Vi setter pris på å få beskjed på forhånd om du kommer med rullestol, så kan vi ta deg i mot på best mulig vis og å hjelpe deg til heis, gi deg en god plassering og finne plassen din. Send en mail til post@konsertkameratene.no.

Få tidlig beskjed om konserter og artister:
Hvis du ønsker å være blant de første som får beskjed om våre konserter og artister, vil det være smart å «like» oss på Facebook eller å ha meldt inn din mailadresse til oss. Dette kan du gjøre ved å sende en mail til post@konsertkameratene.no eller å registrere deg på vår nettside (nederst til høyre)

Frivillig?:
Hvis du har lyst til å jobbe som frivillig på konsertene våre så send oss en mail og fortell litt om deg selv.

Lokale talenter som oppvarmere:
Så langt det er mulig å gjennomføre ønsker vi at våre konserter innledes med presentasjon av et lokalt musikktalent som oppvarmer for hovedartistene. Har du lyst til å være med på dette så ta kontakt med oss og send oss litt av det du har gjort. Talentene spiller 2-3 nummer ved konsertstart.

Konsertserien «Gode norske»:
Gode norske er et konsept hvor vi inviterer dyktige norske musikere til oss. Serien er tenkt for å vise frem all den fantastiske musikken våre egne artister har å by på. Serien foregår enten i cafékonsertformat eller i kulturhus.

Konsertserien «Klassisk serie»:
Den klassiske serien skal vise frem noen av de beste musikerne og ensemblene innenfor klassisk musikk. Det skal hvert år settes opp en spennende blanding av ensembler og musikk som forhåpentligvis vil bli satt pris på av det klassisklikende publikummet.

Hvem er Konsertkameratene:
Konsertkameratenes initiativ er tatt for å gi gode kulturelle musikkopplevelser. Initiativtagerne heter Ole Christian Mørk, Lars Petter Kristiansen og Erik Rastad. Vår huskonferansier heter Morten Hagevik. Daglig leder heter Geir Ellefsen.