Totland tilbake på Park!

Saken er biff! Heine Totland og Sandefjord storband gjør det igjen!

Sett av fredag 19. juni og sørg for at du er én av de drøyt 400 – høyst heldige – personene som kan finne deg en plass i Bankettsalen på Scandic Park Hotel i Sandefjord og motta et forrykende show av entertaineren Heine Totland og Sandefjord storband – under ledelse av musikkvidunderet og Sandefjords store sønn, Hans Mathisen.

At Heine Totland er én av Norges definitivt største entertainere, er neppe noen hemmelighet. Men – de av dere som fulgte NRKs «Stjernekamp» for et par sesonger siden, fikk trolig bekreftet faktumet ytterligere. Hva den mannen er bygget av, ja det må Gudene vite.

Konsertkameratenes og Totlands forsommerkonserter i Sandefjord, sammen med storbandets eminente musikere, er av våre og Totlands aller største høydepunkt hvert eneste år. Mannen gleder seg alltid maksimalt til å komme «hjem» for å sjarmere livskiten av oss med et forrykende feelgoodshow der han plukker rått, men ikke uhemmet, fra sine (og våre) musikalske favoritter. 19. juni blir intet unntak.

Rent formelt kan vi nevne at Totland har klassisk musikkutdannelse og er en bevandret og bejublet artist, med blant annet roller i «Mamma Mia», «Jesus Christ Superstar» og «Les Miserables». Totlands tolkninger av Buddy Hollys materiale er sagnomsust og hans tilstedeværelse på scenen er et eksempel til misunnelsesverdig etterfølgelse for enhver artist. Dette er ren skjære fakta og ikke tamme floskler Konsertkameratene serverer for å selge billetter. Noe sånt er helt overflødig når totalentertainer Totland kommer på besøk til Sandefjord. Det er moro å være arrangør når Heine Totland banker på døra vår!

Så – dukk opp på Scandic Park Hotel 14. juni, møt Mr. Bojangels, Buddy Holly, Totland, Mathisen, venner, bekjente og kanskje gode minner fra i fjor, forfjor eller året før der. Eller kanskje er du førstereis, som vi sier i sjøfartsbyen Sandefjord, og finner deg en ny og kjær tradisjon?

Uansett – varmt velkommen!

Salen settes opp som seg hør og bør – i kafékonsertform.

Scandic Park Hotel
Sandefjord
Fredag 19. juni

Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00

Billetter: kr 491,– pluss avgift.
Kjøpte billetter refunderes ikke.

Kjøp billetter her