Musikalsk humørpille med Sivertsen og Eggum

30. oktober er det klart for en alle tiders lun og munter aften i Hjertnes kulturhus.

De to gitarkameratene Eggum & Sivertsen har begge gravd dypt i sine respektive musikalske skattekister, funnet masse gull og bestemt seg for å bruke store deler av 2019 på å reise rundt og drysse det ut over norske folk og kulturhus. Og det er med glede Konsertkameratene kan konstatere at de to noble herrer valgte Sandefjord som ett av sine stoppesteder. På den store scenen i Hjertnes kulturhus.

Den scenen er stor å fylle og et enda større rom blir det å fylle når vi vet at de to trubadurene og musikerne stoler fullstendig på seg og sitt og dukker opp mutters alene – bare i selskap med et knippe gitarer.
Men har man to lange musikalske liv, et mangeårig vennskap og naturgitte egenskaper for gode historier i bunnen, ja så er ingen scene for stor. Heller ikke Hjertnes-scenen.

Denne høstkvelden kan vi vente oss en parade uten like av kjente og kjære sanger, lett samfunnsrefs, skråblikk, blødmer, vister og lattervekkende historier. Rett og slett en musikalsk humørpille fra to av våre aller mest folkekjære artister.

Eggum & Sivertsen – VI TO (er ikke Romeo og Julius), kaller de to kameratene sitt show.

HJERTNES KULTURHUS

Fredag 30. oktober 2019
Konsertstart kl 19.00

Billetter: kr. 506,– inkl. avgifter.
Kjøpte billetter refunderes ikke.

Kjøp billetter her