Møt Bjørn og Sigvart

Lei av vise ord, vakre stemmer, smektende melodier og klok medmenneskelighet? Hold deg unna Hjertnes kulturhus 7. november.

 

For i Sandefjords gnistrende gode konsertsal blir det rikelige mengder med sjarm, lek med ord, ettertanke, humor, humør og ikke minst herlige toner, når ringrevene Sigvart Dagsland og Bjørn Eidsvåg slår sine evner sammen og finner plass på Hjertnes-scenen 7. november.

Hver for seg har de to herrene begeistret det norske folk med sine opptredener og sine låtkataloger i en årrekke og til sammen kan de faktisk se tilbake på noe sånt som 70 år som artister. Det er, med andre ord, to artister som vet å tekke sitt publikum som besøker Sandefjord denne mørke høstkvelden.

Er høstkvelden mørk og ruskete, så blir stemningen inne i kulturhuset ditto varm og lun. Alle som har opplevd enten Dagsland eller Eidsvåg i levende live på en scene, vet hvor flott, lekent og hjertevarmt de reflekterer over livets viderverdigheter og irrganger gjennom tekst og musikk. Man kan jo bare tenke seg hva som venter oss når pakken kommer i dobbel dose!

Denne høsten reiser de to rundt på en omfattende turné og vi i Konsertkameratene er svært stolte og fornøyd med at tospannet stopper turnébussen i Sandefjord. Dette gleder vi oss stort til!

Varmt velkommen til konsert!

PS. Det meldes om utsolgte hus flere steder i høst, så vær rask på labben!

HJERTNES KULTURHUS
7. NOVEMBER
Sandefjord

Klokken 19.00

Billetter: kr 506,– pluss avgift.
Kjøpte billetter refunderes ikke.

Kjøp billetter her