Adam Douglas er klar for «hagen»

Adam Douglas er mannen som kom fra «ingensteds» og sjarmerte en hel nasjon nordmenn i Stjernekamp på NRK. Og han fortsetter å sjarmere.

 

Altså – helt uoppdaget var ikke norskamerikaneren da vi ble kjent med ham via TV-skjermen høsten 2017. Folk med en interesse for blues- og soulmusikk over gjennomsnittet, kjente trolig til vidunderet fra Oklahoma. For det heter seg at det knapt finnes en brun kneipe i Norges land Douglas ikke har besøkt med gitaren i hånd. Det er tross alt en grunn til Stjernekamp-invitasjonen.

Men det er altså etter høsten 2017 det har tatt helt av for den oppsiktsvekkende dyktige artisten. Han er ønsket på scener over hele landet og han har vært å se i alt fra konserthus og lokale scener, til store festivaler. For den sympatiske mannen med hatten, elsker å spille for folk.

– Det har tatt av på en måte som jeg aldri kunne forestilt meg. Dette er drømmen, og jeg sliter med å skjønne hva som har skjedd og hva som skal skje framover. At folk vil høre på det jeg driver med. Jeg føler meg superheldig og lykkelig fordi jeg får lov til å holde på med dette, sier han.

Vi i Konsertkameratene er glad for at spillingen gjør Douglas glad. For det betyr at vi den 5.  juli, kan ønske den sympatiske virtuosen hjertelig velkommen til Sandefjord og Kurbadhagen. Her venter sjangeroverskridende opplevelser, bøtter med sjarm, stemmeprakt langt ut over det vanlige og et stappfullt magasin av knallsterke låter.

KURBADHAGEN
5. juli
Sandefjord

Dørene åpner kl. 19.00
Konsertstart kl. 20.00

Billetter: kr 450,– pluss avgift.
Kjøpte billetter refunderes ikke.

Kjøp billetter her