«Beatle-mania» i Sandefjord 11. juli

11. juli tar Konsertkameratene dere med på en tidsreise tilbake til 1960-tallet sammen med Det Betales.

Det blir naturligvis ikke et gjenhør med de fire guttene i The Beatles fra Liverpool, men nærmere originalen enn det som blir servert fra scenen i i Kurbadhagen i Sandefjord denne kvelden, er det vanskelig å komme.

Kvintetten har bøttevis av år bak seg som Beatles-tolkere og regnes faktisk som ett av verdens aller beste Beatles tribute-band. Det er ikke dårlig – for dem er det temmelig mange av der ute.

Det Betales er virkelig drevne i sine tolkninger av legendene John, Paul, Ringo og George og kan faktisk skilte av mer enn 50 konserter på legendariske «The Cavern Club» i Liverpool. Stedet der originalen i sin tid gjorde sine første spillejobber. Du får ikke spille på «The Cavern» hvis du ikke har noe å fare med. Men det har det norske tributebandet til fulle. Faktisk ble Det Betales´versjon av «Elianor Rigby» kåret til en av de beste coverversjoner gjort av norske artister gjennom alle tider.

Det Betales har som målsetting å gjenskape noe av den magien som var rundt The Beatles og deres udødelige musikk og det fikk alle som så og hørte dem i Kurbadhagen sommeren 2018 erfare.

Så gjør dere klar for a walk down the penny lane, unnskyld, the memory lane i Hjertnes 11. juni!

KURBADHAGEN
Sandefjord
11. juli

Konsertstart: Kl. 21.00
Aldersgrense: 18 år

Billetter: kr 370,– pluss avgift.
Kjøpte billetter refunderes ikke.

Kjøp billetter her