Eksplosiv jazzpakke fra Mathisen m/venner

12. april står stjernemusiker Hans Mathisen på scenen i hjembyen sammen med et veritabelt stjernelag av musikere.

 

Merk dere datoen – andre fredagen i april – alle dere som elsker musikk av høy kvalitet, som samler på unike musikalske opplevelser og som setter pris på å ha noen å dele dem med. For alt dette, og mere til, får dere servert på et gullfat når Konsertkameratene får besøk av komponist og gitarvirtuos Hans Mathisen i Verdensteateret i Sandefjord.

Det er imidlertid ikke bare Mathisen som skal opp på scenen i Kongens gate denne kvelden. For med seg for å fremføre sin rykende ferske utgivelse, har han et knippe musikere som alle hører til helt i toppsjiktet av instrumentalister. Som Mathisen selv. Se bare her:

Bendik Hofseth på saksofoner.
Jason Rebello på tangenter.
Mats Eilertsen på bass.
Audun Kleive på trommer.

Det er med andre ord en kvintett befolket av noen av de mest markante musikerne i Norge de siste 20 årene vi får se og høre i Verdensteateret. Musikere som alle er håndplukket av Mathisen til prosjektet «Moving Forward», som er navnet på det nye albumet hans. Albumet er spilt inn i sagnomsuste Rainbow Studio, et studio som har stått øverst på Mathisens ønskeliste lenge. Her har musikken og arrangementene blitt trimmet, slipt og perfeksjonert til den store gullmedalje. Det er derfor ikke uten grunn at både kvintetten selv og vi i Konsertkameratene gleder oss stort til denne helt spesielle anledningen. En anledning vi håper dere vil dele med oss.

Dørene åpner klokken 19.00 og Hans Mathisen Quartet går på scenen én time senere, klokken 20.00.

Billettpris: 350,- pluss avgifter.

VERDENSTEATERET
Sandefjord
Fredag 12. april

Dørene åpner kl. 19.00
Konsertstart kl. 20.00

Billetter: kr 350,– pluss avgift.
Kjøpte billetter refunderes ikke.

Kjøp billetter her