Elg på besøk i Kurbadhagen

Vel er Kurbadhagen en grønn lunge midt i Sandefjord, men elger på fire ben får vi neppe oppleve. Likevel er Elg-faren stor 12. juli.

 

Det handler selvsagt om Øivind «Elg»Elgenes og hans fabelaktige stemme som kommer på besøk.

Den evig langhårede herren med kraftstrupen, som vi kjenner fra Dance with a Stranger, er på ingen måte avhengig av bandet for å lykkes. Det har hans tid som soloartist vist til gagns. Sangeren, gitaristen og låtskriveren har blitt en folkekjær skikkelse i løpet av sine snart 40 år som artist. Han kan faktisk se tilbake på ikke mindre enn syv soloalbum. Det siste, «Ei merkelig tid», ble sluppet så sent som i fjor.

I 2018 ble den godeste Elg 60 år. En anledning som ble markert både med nytt album og konserter i store deler av landet. 

Som for virkelig å understreke sin styrke i jubileumsåret, stakk Elg i mai 2018 av med seieren TV2`s kåring «Århundrets stemme». I sommer skal Elgenes innimellom egne konserter, også på turné med gjengen i Dance With a Stranger. 

Vel, uansett om denne mannen kjører sololøp, eller danser med fremmede for å si det slik, så er dette en artist som alltid leverer varene. Han har dessuten en helt unik tilstedeværelse på scenen og en helt egen måte å formidle på. Mange husker sikkert Elgs tolkning av de Lillos´«Hjernen er alene» under «Hver gang vi møtes» på TV2. Det øyeblikket er fortsatt en snakkis i artist-Norge. 

Vi satser på at konserten i Kurbadhagen 12. juli blir en snakkis i Sandefjord.

KURBADHAGEN
Sandefjord
12. juli

Konsertstart: Kl. 21.00
Aldersgrense: 18 år

Billetter: kr 370,– pluss avgift.
Kjøpte billetter refunderes ikke.

Kjøp billetter her