Takk for i år!

Konsertkameratene ønsker å takke alle som har fulgt oss i 2018!

 

Årets konsertår er over. Det ble satt et verdig punktum fredag 14. desember, med en forrykende og stemningsfull konsert med Maria Mena. Det beste av alt – ikke én eneste stol var ledig i Hjertnes kulturhus. Det liker vi og slik håper vi det fortsetter.

Fasiten for 2018 ble 13 konserter. Noen i Hjertnes kulturhus, noen på Scandic Park Hotel og noen i Kurbadhagen. Hva 2019 bringer, er fortsatt på planleggingsstadiet, men at vi kommer med en godtepose av et program over nyttår – det er sikkert. Så det er bare å følge med og se hva dere kan vente dere i året som kommer.

Igjen – takk til alle dere trofaste som setter pris på det vi gjør, og som kommer på konsertene våre. Uten dere, hadde Konsertkameratene naturligvis ikke eksistert. Vi ønsker alle sammen riktig gledelig julehøytid og en eksplosiv nyttårsfeiring!

Vi ses og høres i 2019!