Maria Mena

Endelig kan Konsertkameratene ønske herlige Maria Mena velkommen tilbake til Sandefjord.

 

Alle som har sett herlige Maria Mena live, vet at dette er en artist med en helt egen evne til bevege sitt publikum. Til å varme mennesker langt ned i hjerterøttene. For jenta fra Oslo brenner aldri inne med egne følelser og egne historier. Singer/songwriteren vet å by på seg selv.

Maria Mena er bare 32 år, men hun er likevel å regne som én av våre aller mest rutinerte artister. Hun platedebuterte som 16-åring helt tilbake i 2002 og siden har det blitt åtte studioalbum og haugevis av singler. Mena lovprises av flere av verdens største artister, blant Kanye West og Sam Smith. Hun har vært høyt på hitlistene i Europa, Sør-Amerika og Asia, og har i løpet av 11 år fått et verdensomspennende publikum.

Når hun dukker opp i egen høyreiste og elegante skikkelse i Hjertnes kulturhus 14. desember, kan vi love gåsehudfremkallende stemning fremkalt av Mena selv og hennes stjernelag av musikere. Konsertdatoen er bare 10 dager før julaften, og det skulle forundre Konsertkameratene en hel del hvis Maria Mena ikke sender oss ut i desembernatten med nydelige «Home for Christmas» kilende i øregangene.

Den som dukker opp, får se og høre …

HJERTNES KULTURHUS

Fredag 14. desember 2018
Dørene åpnes kl 19.00

Billetter: kr. 506,– pluss avgift.
Kjøpte billetter refunderes ikke.

 

Kjøp billetter her