VAMP kommer «hjem»!

VAMP elsker å spille i Sandefjord. I desember er de tilbake – to dager på rad!

 

– Sandefjord er på en måte en av hjembyene våre. Det er Sandefjord, Stavanger, utenom Haugesund, som vi alltid må ha med på turneene våre.

Sitatet over er fra VAMP-sjef Øyvind Staveland og sier sitt om bandets forhold til Sandefjord. Og det er ikke rart, for på sett og vis startet VAMPS vanvittige suksess i Sandefjord, etter en konsert på utestedet Venue i 1993.

 
Det er nå 25 år siden og det er like mange år siden bandet platedebuterte med albumet «God morgen søster», som blant annet inneholder superlåta Tir n’a Noir. Resten er historie, som man gjerne sier. 
 
I dag tilhører Vamp den definitive eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et helt spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk, som har truffet den norske folkesjelen. Som været på vestlandet, er de fulle av kontraster; fra det voldsomme og dramatiske til det lune og inderlige. De har solgt plater i bøtter og spann og høstet mye heder og ære, blant annet 5 Spellemannpriser og Prøysenprisen. Senest høsten 2017 mottok de Medaasprisen. Høsten 2017 kom også deres siste album «La la la», som fikk strålende kritikker.
 
Katalogen er full av kjente og kjære sanger som de kan øse av på konsertene sine – konserter som alltid er noe helt spesielt. Det vet alle som har vært på en VAMP-konsert.
Så det er bare å glede seg glugg i hjel til desember, for da kommer de til Sandefjord og Hjertnes kulturhus. Ikke bare én gang, men to. Det er det en grunn til … 
 
Vamp består av:
 
Øyvind Staveland: fele, fløyter, vokal, bratsj, trekkspill
Jan Toft: vokal, gitar
Odin Staveland: trommer, vokal, piano, perkusjon, trekkspill
Bjørn Berge: gitarer, banjo, vokal
Kjetil Dalland: bass, kor
Lars Eirik Støle: orgel, trekkspill kor

HJERTNES KULTURHUS

Sandefjord
Fredag 7. desember og lørdag 8. desember

Konsertstart: Kl. 19.00

Billetter: kr 476,– pluss avgift.
Kjøpte billetter refunderes ikke.

Kjøp billetter her