Hils på Henning!

25. oktober har vi den utsøkte glede av å kunne ønske Henning Kvitnes velkommen til Sandefjord.

 

13. mai i år fylte Haldens store sønn, Henning Kvitnes, 60 år. Den folkelige artisten med de underfundige tekstene var tidlig ute med å legge landet for sine føtter, og allerede som 20-åring, la han ut på sin første turné. Så kaller han da også årets turné for «40 år på veien – og 60 runder rundt sola».

Det betyr splitter nye låter, ja faktisk et splitter nytt album fra den gamle sirkushesten, som flere ganger har varslet at han kaster inn håndkleet. Heldigvis har han nok en gang ombestemt seg, og derfor kan vi i Konsertkameratene bare takke dypt, sette på oss et stort glis og invitere østfoldingen til det som garantert blir en uforglemmelig flott konsert 25. oktober.

Henning Kvitnes har valgt en intim og nedpå trio-turne i jubileumsåret, sammen med Jon-Willy Rydningen på tangenter og Freddy Holm på diverse strengeinstrumenter og kor.

Henning har et hav av norsk-språklige sanger å ta av: kjente, nye og nesten glemte. I en slik setting som beskrevet ovenfor, ligger alt til rette for at hans tekster, formidlingsevne og humor får masse plass. Eller sagt på en annen måte: Den plassen den fortjener.

Så vi tør konkludere:
En kveld for nærhet, ettertanke, fellesskap og rotekte musikkglede!

Gled dere, Sandefjord 🙂

HJERTNES KULTURHUS

Sandefjord
Fredag 25. oktober

Konsertstart: Kl. 19.00

Billetter: kr 481,– pluss avgift.
Kjøpte billetter refunderes ikke.

Kjøp billetter her