Lun helaften med Jo Nesbø og Lars Jones


Vi fortsetter festen og inviterer Jo Nesbø og makker Lars Jones til Sandefjord og Scandic Park Hotel fredag 18. mai.

 

Fredagskvelden etter 2018-versjonen av nasjonaldagen ligger an til å bli av den minneverdige sorten. I hvert fall for dem som finner veien til Scandic Park Hotel i Sandefjord, tar trappen opp i 2. etasje og finner en plass i hotellets historiske speilsal. For der rigger vi til etter alle kunstens regler, demper lyset til akkurat passe og gjør plass på scenen til karer det er vel verdt å lytte til. Akkurat som vi gjorde i september 2012, til stor jubel og entusiasme fra et proppfullt lokale.

Den ene herren er en berømt forfatter, med ordene sine mildt sagt i behold og den andre en multiinstrumentalist som kan trylle med både stemmen og strengene.

Førstnevnte, Jo Nesbø, trenger knapt noen nærmere beskrivelse. Prisbelønt forfatter og tidligere frontfigur i Di Derre med en fortid som suksessrik finansanalytiker og journalist. Intet mindre.

Det er med andre ord en mann med nok historier å ta av dere møter i bankettsalen på Park Hotel 18. mai. Sammen med makker Jones gir han deg, ditt følge, dine venner og resten i salen en god dose latter, ettertanke, stemning og varme. Garantert!

SCANDIC PARK SANDEFJORD
Bankettsalen

Fredag 18. mai 2018
Dørene åpnes kl 20.00
Konsertstart kl 21.00
Aldersgrense 18 år.

Billetter: kr. 431,– pluss avgift.
Kjøpte billetter refunderes ikke.

 

Kjøp billetter her