Opplev Sørum med venner i sommer!

4. juli stopper TV-yndlingen Knut Anders Sørum og bandet hans i Sandefjord og Kurbadhagen.

 

Knut Anders Sørum er den sjarmerende totningen som mestrer det aller meste av musikalske uttrykk. Det synes som om ingen utfordring er for stor – noe han viste til gangs da han feide all motstand til side i NRKs «Stjernekamp» høsten 2016.

TV-suksessen førte artisten til haugevis av kulturhus landet rundt i fjor, men den lune herren med hatten på snei og Melodi Grand Prix, «The Voice» og «Skal vi danse»-erfaring på CV-en, gir seg ikke. Han fortsetter turneringen også i år og heldigvis har det lyktes oss i Konsertkameratene å få mannen og bandet hans til å gjøre strandhogg i Sandefjord for å levere en konsert han lover vi sent vil glemme. Det skjer i Sandefjords nye kosekrok – Kurbadhagen.

Den som har lyst på en garantert trivelig sommerkveld i Sandefjord, bør sette av onsdag 4. juli og rette blikket mot scenen i den fantastiske parken ved brygga i Sandefjord sentrum.

KURBADHAGEN
Sandefjord

Onsdag 4. juli
Konsertstart: Kl. 21.00
Aldersgrense: 18 år

Billetter: kr 340,– pluss avgift.
Kjøpte billetter refunderes ikke.

Kjøp billetter her