Fyr opp sommerkvelden med Ida Marie!

Stedet er Kurbadhagen. Datoen er 6. juli. Artisten er Ida Marie!

 

Ida Marie! Det burde holde å si navnet. Allerede da kjenner de fleste at energien kommer snikende inn i blodbanene. For kruttønna fra nord er virkelig noe for seg selv når hun har et scenegulv under føttene. Det vet alle som så henne på NRKs «Stjernekamp» nylig og det vet særlig de som har sett henne på scenen i levende live.

6. juli ønsker Konsertkameratene henne hjertelig velkommen til Sandefjord og Kurbadhagen. Og vi ønsker naturligvis også alle dere festglade mennesker like velkommen. Velkommen til det som blir et fyrverkeri av en konsert!

Ida Marie slo gjennom allerede tilbake i 2006, og har siden den gang fått haugevis av priser og utmerkelser. Hun kan blant slå i bordet med å ha vunnet Alarmprisen, være årets Urørt på NRK og for å ha dratt i land Spellemannprisen som «Årets nykommer». For å nevne noe. Ida Marie gjorde, sammen med bandet sitt, også stor suksess i USA. Karrieren fikk imidlertid en akutt pause på et tidspunkt da rockeren fra Nesna ikke klarte å styre sin trang til å sprette flaskekorken.

Hun har imidlertid for lengst ryddet grundig opp i livet sitt, og er i full gang med fase to av karrieren.
Sterkere, bedre og mer rock´n roll enn noen gang.

Vi gleder oss til en skikkelig kickass-konsert i Kurbadhagen 6. juli!

 

KURBADHAGEN
Sandefjord
6. juli

Konsertstart: Kl. 21.00
Aldersgrense: 18 år

Billetter: kr 410,– pluss avgift.
Kjøpte billetter refunderes ikke.

Kjøp billetter her