Opplev Beatles-hysteri i Sandefjord

Lås inn dattera di! For 20. juli står Det Betales på scenen i Kurbadhagen i Sandefjord!

 

Vel – du slipper trolig å stå låse inn dattera di. For det er lenge siden 1960-tallet og «beatlemania» og Det Betales er ikke The Beatles.

Men nærmere originalen fra Liverpool er det vanskelig å komme, for etter bøttevis av år bak seg som Beatles-tolkere regnes kvartetten faktisk som ett av verdens aller beste Beatles tribute-band. Det er ikke dårlig, for dem er det temmelig mange av der ute.

Det Betales er virkelig drevne som senere versjoner av John, Paul, Ringo og George og kan faktisk skilte av mer enn 50 konserter på legendariske The Cavern Club i Liverpool. Stedet der originalen i sin tid gjorde sine første spillejobber. Der får du ikke spille hvis du ikke har noe å fare med. Faktisk ble Det Betales´versjon av «Elianor Rigby» kåret til en av de beste coverversjoner gjort av norske artister gjennom alle tider.

Det Betales har som målsetting å gjenskape noe av den magien som var rundt The Beatles og deres udødelige musikk,
så gjør klar for a walk down the penny lane, unnskyld, the memory lane!

KURBADHAGEN
Sandefjord
20. juli

Konsertstart: Kl. 21.00
Aldersgrense: 18 år

Billetter: kr 410,– pluss avgift.
Kjøpte billetter refunderes ikke.

Kjøp billetter her