Silya rocker Sandefjord!

Det er bare å stålsette seg for en energioverdose! 27. juli kommer Silya kommer til Sandefjord! 

 

Silya – en komplett entertainer

Det startet med Mylticyde og hip hop på slutten av 1990-tallet, fortsatte til USA og New york under navnet SiLyA og siden har fenomenet opp gjennom årene utviklet seg til en skikkelig forundringspakke av en artist. En artist med ekstreme ferdigheter i hver ende av formidlingsskalaen.

Fra det sarte og følsomme, til et fyrverkeri av ei dame som treffer like godt på siste, som på første rad.

Vi snakker selvsagt Silya Nymoen. Artisten som er både vamp og lady på én og samme gang. Alle som så henne i NRKs «Stjernekamp» vi forstå hva vi mener med den beskrivelsen. For her har vi med ei dame å gjøre som mestrer ethvert format og enhver sjanger og som fremstår som akkurat det hun måtte ønske – der og da!

I tillegg til å ha en rekke radiohits på samvittigheten, har Silya også skrevet svært solid materiale for andre artister. Hun og bandet Sliya & The Rapscallions har i lang tid turnert Norge rundt og spilt for fulle hus. Den nyste versjonen av bandet, heter Silya & The Sailors og det er den versjonen som garantert vil rocke Kurbadhagen opp i sommerhimmelen 27. juli.

KURBADHAGEN
Sandefjord

Fredag 27. juli
Konsertstart: Kl. 21.00
Aldersgrense: 18 år

Billetter: kr 398,– pluss avgift.
Kjøpte billetter refunderes ikke.

Kjøp billetter her