Sommerparty med D.D.E.

Lørdag 28. juli er Kurbadhagen stedet å være for den som både tåler og liker en partystøyt!

 

Det vet alle som har opplevd D.D.E. live!

For selv den som ikke har et spesielt nært forhold til Bjarne Brøndbo og konsertmaskineriet D.D.E´s musikk, går ikke upåvirket fra en konsert med de energiske herrene fra Namsos. For er det noen skal kan si HER BLIR DET LIV og virkelig holde det de lover, ja så er det D.D.E.

Men, nå er det slik at i tillegg til å levere et forrykende sceneshow, så har Brøndby & Co. også en viss kompetanse på det å skrive hitlåter. Låter som fester seg. Eller hva skal man si «Rai Rai», «Rumpa mi», «Vinsjan på kaia», «Det går likar no», «Det umulige e mulig» og «E6»? Låter alle kjenner.

D.D.E. kan i 2018 se tilbake på 25 som som band. Og for noen 25 år det har vært. Så langt er status 13 album, fem konsertalbum/samleplater og haugevis med singler. Det har blant annet gitt dem tittelen «Årets Spellemann» under Spellemannprisen i 1996 og Gammelengprisen i 2003. Musikken og ikke minst liveferdighetene har også ført sekstetten opp de aller fleste større scener over hele landet. Gang på gang.

Det er bare å rense halsen, trene rockefoten, legge fra seg alt av tungsinn og spisse formen foran 28. juli. For da står trønderne på scenen i Sandefjord og jada – der blir det liv!

Rai Rai!

KURBADHAGEN
Sandefjord

Lørdag 28. juli 2018
Konsertstart kl 21.00
Aldersgrense 18 år.

Billetter: kr. 481,– pluss avgift.
Kjøpte billetter refunderes ikke.

 

Kjøp billetter her