Kafékonsert med Eva Weel Skram

Konsertkameratene har gleden av å invitere til kafékonsert med Eva Weel Skram på Scandic Park Sandefjord.

 

Eva Weel Skram, for mange kjent fra bandet Eva & The Heartmaker, har hatt to fantastiske år bak seg etter at hun deltok på TV2s «Hver Gang Vi Møtes». Der sang hun seg inn folkets hjerter blant annet med sin nydelige versjon av Henning Kvitnes’ «Evig Eies» (kun et dårlig rykte).

Siden den gang har hun sammen med sin ektemann og gitarist, Thomas Stenersen, rukket å turnere Norge rundt for fulle hus flere ganger. På samvittigheten har hun blant annet to utsolgte hus i Operaen i Oslo, i tillegg til en rekke bejublete konserter landet rundt.

Fjoråret ble toppet med tittellåten «Selmas Sang» til NRKs nye juleklassiker «Snøfall», som ble meget populær i de tusen hjem. I tillegg ble hun i 2016 mor for første gang, og mens livet som turnerende småbarnsforelder er utfordrende, finner Eva styrke i de fantastiske tilbakemeldingene hun får fra publikum hvor enn hun spiller konserter.

Med seg på turné i høst har hun helt nye låter fra sitt første norskspråklige album som er under innspilling nå, i tillegg til utvalgte låter fra «Hver gang vi møtes», gamle hits ikledd nye drakter og en og annen overraskelse.

Eva er ikke fremmed for å by på seg selv fra scenen, så om du har lyst å bli bedre kjent med både Eva og hennes nydelige stemme er det bare å glede seg til konsert.

Konserten finner sted i Parksalen på Scandic Park Sandefjord. Salen settes opp i kafekonsertform og alle sitter ved bord. Det blir mulighet til å kjøpe drikke i baren.

SCANDIC PARK SANDEFJORD
Parksalen

Fredag 2. mars 2018
Dørene åpnes kl 20.00
Konsertstart kl 21.00
Aldersgrense 18 år.

Billetter: kr 398,– pluss avgift.
Kjøpte billetter refunderes ikke.

Kjøp billetter her