Remembering Michael Brecker

En hyllestkonsert til musikeren, saksofonisten og komponisten Michael Brecker som gikk bort for 10 år siden i år.

 

Michael Brecker var én av de mest innflytelsesrike musikere av sin generasjon uavhengig av sjanger og instrument. Han var av mange ansett som den viktigste saksofonisten siden John Coltrane. Trass sin unge alder ved sin død, (57), etterlot Brecker seg en enorm musikalsk arv som spenner fra et jazzrock/fusion repertoir til små jazzcombo via gjestesolist på utallige innspillinger med «alle» de store amerikanske artister. Ingen nevnt. Ingen glemt.

Det er simpelthen umulig å være musikkinteressert i dag uten å være direkte berørt av Brecker’s saksofonspill eller noen av de over 900 studioinnspillingene han medvirket på.

Dette er en hyllestkonsert til musikeren, saksofonisten og komponisten Michael Brecker slik vi kjenner han fra sine soloalbum. Med denne konserten tar Petter Wettre, Hans Mathisen, Jørn Øien, Daniel Franck og Hermund Nygård oss med på en ekspedisjon i Michael Breckers rikholdige musikalske univers og hyller en musiker som har betydd så mye for så mange.

 

Michael Leonard Brecker
29.03.49 – 13.01.07

 

VERDENSTEATERET KULTURHUS
Sandefjord

Fredag 3. november
Dørene åpnes kl 19.00
Konsertstart kl 20.00
Aldersgrense 18 år.

Billetter: kr 339,– pluss avgift.
Kjøpte billetter refunderes ikke.

Kjøp billetter her