AVLYST: Knut Anders Sørum

Denne våren besøkte Knut Anders Sørum over 30 kulturhus landet rundt. Høsten 2017 fortsetter han denne runden og han stopper selvfølgelig innom Sandefjord.

 

De siste 20 årene har Knut Anders Sørum fra Toten levd og virket som artist, låtskriver og musiker. En kritikerrost Prøysenplate i 2010 ble etterfulgt av en soulplate på totning-dialekt i 2013 hvor Sørum står bak alle låtene selv. Dette førte blant annet til det ærefulle oppdrag som oppvarmingsartist for Stevie Wonder på Kongsberg Jazzfestival i 2014.

Den 21.oktober 2016 lanserte Sørum sitt neste album, også dette på dialekt, og med låter skrevet av Sørum selv. Denne gangen ble albumet produsert av legendene Kjetil Bjerkestrand og Erik Hillestad. Albumet er beskrevet som innovativ groovy pop med soulvokal.

Anmelderne er begeistret også denne gang. Høsten 2016 vant han NRKs Stjernekamp som den første mannlige deltageren noensinne. Hans store stemme, hans formidlingsevne og hans trivelige vesen har sjarmert hele Norge.

Konserten finner sted i Parksalen på Scandic Park Sandefjord. Salen settes opp i kafekonsertform og alle sitter ved bord. Det blir mulighet til å kjøpe drikke i baren.

 

SCANDIC PARK SANDEFJORD
Parksalen

Fredag 17. november
Dørene åpnes kl 20.00
Konsertstart kl 21.00
Aldersgrense 18 år.

Ordinære billetter kr 329,– pluss avgift
Showpakke med julebord kr 943,– pluss avgift
Kjøpte billetter refunderes ikke.

Kjøp billetter her