Heine Totland & Gisle Børge Styve

Vi har gleden av å invitere til forestillingen «Musikk e komme for å bli» med Heine Totland & Gisle Børge Styve på Hjernes kulturhus.

 

Heine Totland og Gisle Børge Styve har klart å etablere noe helt spesielt. Uten egentlig å ha gjort noe særlig mer sammen enn å spille mange konserter, har de etablert et stadig større og svært trofast publikum. Til sammen har de noe «magisk» som det er vanskelig å sette ord på. Publikum er begeistret, og de to vestlendingene gleder seg over hverandre og sitt publikum.

Gisle Børge og Heine kom sammen ved en slags tilfeldighet i en episode av Beat For Beat i 1999. De gjorde en fantastisk versjon av klassikeren «He Ain´t Heavy», og den har seinere blitt ett av de mest populære klippene fra programmet på YouTube. Etter dette begynte de fra tid til annen å opptre sammen. I 2006 bestemte de seg for å lage et helt konsertprogram og begynne å gjøre offentlige konserter. Billettsalget var påfallende godt, og siden har de aldri sett seg tilbake. I 2014 satte de sammen en forestilling på sin egen måte; og den ble kalt «Musikk e komme for å bli». Der forener de nok en gang sin musikalitet, humor, grenseløse energi og ren skjær glede. De hadde premiere på Ole Bull i Bergen i november 2014 og på Latter i Oslo i januar 2016. Siden det har de solgt over 40 000 billetter, og de fortsetter å turnére over hele landet i 2017.

Alle kan glede seg.

 

HJERTNES KULTURHUS
Sandefjord

Fredag 8. desember
Dørene åpnes kl 18.00
Konsertstart kl 19.00
Aldersgrense 18 år.

Ordinære billetter kr 395,– pluss avgift
Showpakke med julebord kr 1020,– pluss avgift
Kjøpte billetter refunderes ikke.

Kjøp billetter her