Vil du jobbe som frivillig?

Det er moro med konserter! Hvis du også synes det er gøy, kanskje du kunne tenkt deg å hjelpe til?

 

Vi tar gjerne i mot hjelp til mange av de oppgavene som det er å arrangere konserter. Vi har vært så heldige at vi allerede har noen flotte frivillige som hjelper til så ofte de kan, men det er rom for flere.

Vi vurderer å få inn hjelp til noen av følgende oppgaver:
– Publikumsverter og -vertinner
– Rigge- og bærehjelp til lyd og lys
– Web, foto, tekst og Facebook
– Plakatoppheng og flyerutdeling
– Rydde og riggehjelp
– Billett- og bordreservasjonshåndtering

…eller en kombinasjon av disse. Belønningen er fribilletter til konserter og mulighet til å arbeide i et positivt og inspirerende miljø noen timer innimellom. Vi storkoser oss med det vi holder på med og vil gjerne ha flere med. Det trenger ikke å ta så mye tid. Noen ganger er det bare snakk om noen timer i forkant, etterkant eller underveis i konserten.

Send oss noen ord om deg selv og det du kunne tenkt deg å bidra med til post@konsertkameratene.no. Det som er viktig for oss er at du elsker å jobbe med dette, er villig til å gi av deg selv og kan være serviceinnstilt og smilende. Håper vi hører fra akkurat deg!

Bli med i vårt trivelige og gode Konsertkamerat-miljø og få med deg noen flotte konserter på kjøpet.