Reservere bord? Sitte sammen med kjente?

Ønsker du å reservere bord på våre konserter, les denne informasjonen.

 

Bordreservasjoner:
På de fleste av våre konserter er det mulig å reservere bord. Dette gjøres ved å sende en mail til konsertkameratene@gmail.no, med informasjon om hvor mange personer du ønsker plassert ved bordet og om billetter er kjøpt allerede eller ikke. Billetter må fortsatt kjøpes i for- eller etterkant på utsalgsstedene våre.

Grunnen til at bordreservasjon håndteres slik er at vi tilpasser saloppsettet fra konsert til konsert for størst mulig fleksibilitet og trivsel. Hvis dere ønsker å plasseres sammen med noen andre kjente, så er det bare å gi beskjed om det. Det blir satt opp plakater ved inngangen.

Dørene åpnes:
Våre konserter åpner billettsalg og bar én time før konsertstart. Det lønner seg å være tidlig ute hvis du ikke har reservert bord på forhånd.